Yarınlarda Biter Gibi

bugun-olmesen

Bu günlerin yarınları var. Vardı o yarınlara geliverdik hemencecik yarınları çoktan geçivermiş bile olabiliriz.

Hep birileriyle başlamış olmak birilerinin artık yarınlarda uzaklarda değiller sanırım değillerdi değiller öyle geliyor. Her şeyi yeni baştan en başından yeni baştan aynı başladığı gibi büyük ihtimal taa en başından içinden hatalar prinç taşları gibi özenlice.

Boat on the river.

Aynı nehirde aynı suyla olmaz nehir başka su başka hepsi denize deniz bile başka geri gelip yeni baştan. Buraya kadar deniz burası burada son denize az kaldı hızı düştü akıntının varışın hüznü ağır ağır. Ne dersin.

Al ellerini tut yağmurun ellerinden küçüklerini kokla genzine kaçsın yerleşsin orada kalsın o kokuyla yaşa o olsun sen kokladığında. Dik burnunu havaya ne var.

Anlayabilirsen martıların alayları tepende kahkahaları çığlık çığlığa. Kelimelerin sırası çoktan karışmış kim önce çıkacak solist altı kim assolist nerede daha gelmiyor akla sadece kavgaları kargaşaları. Desteyi yeniden kar kağıtları yeniden dağıtacağız eksiklerin yerine jokerler onlarda olmadı mı kartondan kedi resimleri arada birkaç cırmık lafı bile olmaz hayatın yaralarının derin izlerinde gecenin en uykulu yerinde gel beni okşa sürtünmesi.

Epeydir gökyüzünün bulutlarını çalmışlar kalanları değiştirmişler elde ne kaldıysa hiçbirinibir şeye benzetemez oluşumuz ondan belin tutulmasa taş sektirmenin kralı sende cupp.

Yarınlarda biter gibi elde bir şey kalmadı.

Tags:

Yorum Bırak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

code